Estudi
 
Info
Equip
Publicacions i premis
Contacte
 
Projectes
 
Equipaments educatius
Equipaments
Habitatge unifamiliar
Habitatge plurifamiliar
Interiorisme i comercial
Espai públic
Concursos
Exposicions
Entreteniments topogràfics
 
Inici
 

C/Àlaba nº12 baixos 2ª

Barcelona 08005

cat · cast

Centre de visitants al Parc Nacional d' Aigüestortes

Projecte Dades
 
 
 
 

 

El conjunt del programa es fragmenta en dos: a P0 el centre de visitants, a P1 l' àrea de recolzament del centre. Accés i sortida, tant per visitants com per a personal del centre, es concentren en un únic punt, ubicat en el centre de gravetat de l' edifici. A partir d' aquest punt, els fluxes de persones es divideixen en públic i restringit, dirigint-se en sentits oposats. En els extrems de la planta els accessos per vehicles, a sud pels usuaris del parc, a nord l' aparcament públic. La proposta s' adapta al lloc, d' una banda per la seva col.locació semi-soterrada en el terreny, de l' altra per la utilització de materials com els murs de maçoneria de pedra i les gelosies de fusta. El tipus de sol.lució escollit ofereix un edifici amb un bon balanç energètic.

 

 
 
 
 

álvarez & minguillón arquitectes s.c.p.